På min födelsedag 29/3 blev det tillökning i huset med tre gossar och fem töser, alla tingade. När jag skriver det här är dom 4 veckor och längtar ut men våren väntar ännu..kalla dagar tyvärr och små valpmagar får inte frysa. Snälla värme kom nu. Här är dom i alla fall, fem minuter modellande fick räcka

Den 15/4 tog jag och Kristina Tamm en långtur upp till SKK Sundsvall..japp det är en bit men gick som en dans.Jag hade vunnit Hotell natt som behövde utnyttjas och det gjorde vi med besked på kanon hotell som var en dröm för hundägare oxå med hundtillåtet mer eller mindre överallt. God mat, sköna sängar och duktiga hundar. Sundsvall vi kommer tillbaks.

Alltid trevlige Hans Rosenberg dömde och han gillade Magda / Copper´s Winter Rose och hennes alltid lyckliga sätt att visa sig fritt ,BIR.Hade så gärna velat visa henne i gruppen..

Alba/ Copper´s Waiting For a Girl Like You vann junior och sen 2BT

Cristinas Copper´s Hon har Blommor i Sitt Hår/ Bibbi trea junior med EX, med det var vi väldigt nöjda med debuten på dom unga och satte fart hemåt igen..liksom många timmars körning så nån grupp kunde jag tyvärr inte stanna till, valpvakten behövde komma hem till sig i rimlig tid.

Helgen efter var det SKK Västerås med Emma Archibald från Irland som domare. En trevlig dag med bra resultat på gänget. Copper´s Riddarsporre 2BH, Copper´s Good Weather For Ducks 3BH, Copper´s Waiting For A Girl Like This  2junior av 8 sen 4 BT och Copper´s Winter Rose 2BT tillsammans BIR uppfödargrupp.

Nu väntar ISF Värmland utomhus, ska bli skönt för man blir trött av trånga mässhallar.Dags att leverara lite nya keramiksettrar till sina nya ägare och sätta igång med en nytt gäng..när det ges tid..valpar, trädgård och annat har en förmåga att ta sin tid oxå.