Foto: Peter Jigerström

Nu är hemsidan äntligen igång tack vare en hårt arbetande syster , Lotta Brundin Gyllensten , tack bästa du.

Det saknas fortfarande bitar , som hundarnas gallerier, historiken, det tar lite tid att skapa snart 40 år som ramlade bort i och med att gamla hemsidan kollapsade.

Allhelgona har passerat med SKK INT Växjö med bra anmälningssiffra för Tatjana Urek.

Glimmer Noblesse Copper Sky / Wilbur vann klassen CK och senare BIR junior.Vi stannade dock inte till finaler.

Dubliner Waterproof/ Moltaz vann åter unghundsklassen och blev så småningom 2BH med RCACIB, han går inte av för hackor min kramhund.

Copper´s Winter Rose / Magda busade och showade som vanligt, tvåa i klassen med CK.Sist ut fine veteranen Copper´s Wash´N`Go vann veteran hanar med CK. Bra dag med andra ord.

Dagen efter var det dags för Setter & Pointer SHCH Show i England , vann sitt 41 CC och BOB gjorde SHCH Copper´s War of Roses. Att han helgen innan nådde upp till 40CC var fantastiskt men så kom då nästa CC redan helgen efter.Han dömdes denna gång av Sandra Christian som ett par år tidigare gav SHCH Copper´s Magiska Under CC och BOB. Nu gav hon dessutom Arthurs son Riverbrue Alchemist RCC  så vi kan snacka 3 generationer här.Att ha fött upp en sån otrolig hund är nästintill obegripligt och jag är bara väldigt tacksam till Blake som älskar hunden och lägger ner så mycket jobb på att ständigt visa honom i super kondition.

Idag for Emil / Copper´s Oh Me Oh My  för att landa på Island och ett fantastiskt liv där.Kvar här hemma har jag ju syster Älva som kommer att sakna sin brorsa.

Idag kom första snön dessutom även om den redan slabbat bort.Jag saknar höstens fina färger och klara dagar och får inse att det är dags att gå lite i ide.

Eftersom det är Allhelgona så får vi väl avsluta helgen med en riktig rysare..;=))