Syster Lotta och jag tog en tripp till Polen sista helgen i Augusti. Anlände i soluppgång och hittade en underbar strand för morgon prompa.Sen gjorde vi Swinoujscie de dyra fina delarna men såg även skillnaden ett par kilometer längre in i landet. Längs kusten for vi sen och vi kan rekommendera fina stränder, trevliga boenden och till en mycket rimlig kostnad.  Hundarna som var med uppskattade fina Polska parker, vänliga hundälskande Polacker. Man kommer inte långt med Engelska men gester och pekande fungerar ju bra det med.

På lördagen fortsatte färden mot gjuteriet i Poznan där Lotta lämnade några skulpturer för bronsgjutning, sen mot fina slottet och parken där Clubshowen skulle hållas dagen efter. Vi kom fram lagom till kvällen när  alla utställare samlades med mat och dryck. Mycket trevligt.

Boende på plats gjorde inte saken sämre. Solen sken på söndagen oxå och det hela var väldigt välorganiserat.Vår domare Silke Sommers såg ut att njuta av sina klasser. Jag njöt av att se avkommor till mina hundar och deras avkommor, det blev ett stort lyckligt släktkalas. Copper´s Riddarsporre först ut, tvåa i open slagen av fine Dreamcather Diervilla som ju kommer ur en kull med Copper´s föräldrar;=))

Anna panna / Dubliner Written In Water vann dagens största klass och cert , heja goa Anna!

Veteran pojkarna gjorde mig så glad att se, bägge är ju Muscot söner , bägge Champions och storvinnare och vilka fina avelshanar dom är. Copper´s Gypsy Rose och Copper´s Magic Master.

Bästa veteran för dagen blev dock min egen Akleja/Copper´s Roses All Over ,sötast av alla.

Så summera dagen var kul, Polen så väldigt vänligt, sån fin stämning och platsen kanon.Vi packade in oss i bilen och körde 6 timmar i ösregn tillbaks till färjan. Sicken tur vi hade med vädret!!

I Sverige samma helg så visade Copper´s Good Weather For Ducks sina fina sidor och vann juniorklassen på ISF med Yvonne Kojzar som domare. VJU dagen med Ann Paleski som domare såg honom vinna igen och bli reserv bästa hane men slagen i junior BIR av syrran Copper´s Bossy Boats oxå hon reserv bästa tik. Kanonbra jobbat ungar, stolt över er!