Japp , nu är det slutet på maj och det har hunnit hända en hel del .Valpar på gång men mer om det på valpsidan, men det känns spännande.

Vi börjar med Påsken som tillbringades hos systrar i Skåne. Det hanns  med konstrundor, slott,mat och umgänge vid Ringsjön i härlig vårsol.

Söndagen var det dags att ställa ut på SKK INT Malmö,domare alltid lika trevliga Bertil Lundgren. Tyvärr inomhus fast solen sken fint ute.Mässhallar är inte den roligaste miljön.Jag hade bara med mig två flickor och jo taxen Olivia var heja klack såklart. Nå Lillemor/ Copper´s Splash Splash Splash var bästa ungtik och 4BT.Hon har börjat fatta det här med att uppföra sig några minuter i ringen  äntligen. Magda/ Copper´s Winter Rose slutat BT BIR Cacib , Hot Sensation´s Moneymaker BH BIM. Med 55 mil framför oss hem så var det inte en tanke på att kunna stanna till gruppen tyvärr, hundvakt behövde avlösas men stort tack till Tammskan för hjälpen!!!

Sen vidtog en tid av löptikar och parningar. I skrivande stund hoppas jag på valpar i början av Juli. Mycket tid har lagts på  förberedelser inför ISF helgen 14-15/5 i Kristinehamn.Det blev lite svettigt när vi arrangörer fick två domarbyten inom loppet av tre veckor.Att hitta ersättare som kunde släppa jobb och egna hundar var inte det lättaste men ta mig tusan det löste sig till slut.

Helgen kom och solen sken och vi fick fina anmälnings siffror, glada domare och utställare, vad mer kan man begära?

Lördagen dömdes av Olivia Danks Kemish  UK som ersatte Sue Edwards som kraken bröt armen veckan innan utställningen. Fulla resultat finns på  isfsidan.se

Tuvas fine Iver/Copper´s Good Weather For Ducks var två i unghundsklassen bägge dagarna med CK och på söndagen 5BH.

På lördagen var Wilbur/ Glimmer Nobless Copper Sky med, han vann Öppen I , Premie och Bästa hane/BIM!!! Tvåa i klassen Copper´s Name Of The Rose och 4BH!!

Heja Wilbur och en liten parentes hans söta dotter från Winsford blev BIR i SKK Hässleholm från juniorklass;=))

Lillemor/Copper´s Splash Splash Splash vann ungtik klassen båda dagarna trots att hon är i kraftig fällning.

Magda/C Winter Rose och  Wilma/C Mymble stod etta och tvåa Öppen II .Magda min älskade knäppskalle älskar ju att visa upp sig och gjorde det med den äran, Bästa tik  och BIR!!! Wilma stod tvåa efter henne i klassen bägge dagarna;=))

Veteransyskonen Copper´s pure magic och Copper´s Magic Tale BIR/BIM veteran och Filuren till och med 5BH:

På söndagen dömde Jo-Ann Parsson UK

Idag stod Gilbert/ Copper´s Riddarsporre 2BH , kanonbra, de andra upprepade sina placeringar igen och Magda stod även denna dag Bästa tik!!!! BIR till Brilliant Bronze Waves To Dubliner. Grattis !!

Vi vann dessutom BIR uppfödare bägge dagarna och bilen var överlastad när vi åkte hemåt, trötta men nöjda. Och största tack till er alla som hjälpte gammal tant med ond fot att springa hundarna, ni är guld värda!!!!!

I England fortsätter Cruz/ Copper´s Welcome To The Party at Alolfrana  med trevliga vinster, senast CH show i Scotland med Lynn Muir som domare i rasen ,BIR valp igen och senare BIG3 i jättestora gundog gruppen valp!!

Nu ser vi fram emot lite fler SKK utställningar under sommaren. Hoppas vi ses!