Nu har vi snart julen här och vi vill önska Er alla en fridefull Jul!

Här hemma i Asketorp så längtar vi efter lite mera snö och inte detta evinnerliga regnade, vi har ju haft några riktigt underbara vinterdagar och kanske, kanske får vi några fler.

Vi har hunnit med att avverka Stora Stockholm, utställningen man inte kan vara utan och varje år tänker jag att nu har Hans Rosenberg & CO  överträffat sig själv, men icke, i år var det liksom Merry Christmas hela vägen;=))

Nå, domarbyte från Chris Atkinsson till Eva Rautala, spännande. Jag åkte med tre egna hundar och kom hem sent men mycket nöjd.

Motlaz/ Dubliner Waterproof vann juniortiteln 2018, nu sista utställningen för honom i unghund och hoppsansa, grabben blir BIR!!!Ett sånt år han haft trots en lat och utställningstrött matte som sannerligen inte åkt land och rike kring.

Förra året var ju hans pappa SV-18 Copper,s Riddarsporre BIG och BIG , liksom farfar CIE SV-17 Frinan Entertaining Coppers som ju också vann gruppen.

Jag var faktiskt tvungen att kolla just Stockholm lite grann, jag är ju faktiskt sämst i världen på att ha koll på vinster, CC, Cacibs , grupper osv…men Stockholm är Stockholm så , varsågod, mitt facit av årets största utställning..ägda eller uppfödda av mig..

SV-91 Copper´s Burning Bridges  domare the late Bob Heron  ägare Ann Paleski

SV-92 Wickenberry Kestrel domare Kenneth Edh

SV-93 Copper´s My Faverouite Waste of Time  BIG 2 efter legenden Alamaza Larry O´Grady äg Ulrike Schneller

SV-96 Copper´s My Wild Irish Rose  BIG -3 domare Eva Rautala

SV-00 Coppers Honeysuckle Rose äg B Johansson domare Frank Kane

SV-04 Light My Fire v h Adelaarsvaren domare Ailsa Harvey

SV-05 Light My Fire v h Adelaarsvaren domare Jill Holley BIG Valery Foss

SV-13 Copper´s Magiska Under  domare Rune Fagerström BIG -3

SV-14 Copper´s Magiska Under domare Richard Bott

SV-15 Copper´s Magiska Under domare John Thirwell  BIG-2  Charlotte Jacobsson

SV-16Frinan Entertaing Coppers  domare Bertchold

SV-17 Frinan Entertaining Coppers BIG Morrey Armstrong  gruppen Rune Fagerström

SV-18 Copper´s Riddarsporre BIG rasen Penny Williams gruppen  Bertil Lundgren

SV-19 Dubliner Waterproof  domareEva Rautala

Så, ja, jag gillar Stockholm, i år hade vi inte en susning med grupp domaren men Moltaz sprang in med sin uppfödare Ann , tack!! och såg superfin ut..själv var jag inne med vinnande uppfödargruppen, ingen placering men alltid roligt att få vara med

I övrigt så var Magda/ Copper´s Winterrose 2 BT från unghund..inget nytt att jag älskar den lilla tokan, 3 BT till vackra Vera, Copper´s Skogsstjärna och ja vi vann också uppfödargruppen.

Så jag summerar ett år med ganska lite utställningar, härliga kullar och nya valpköpare. 2020 står för dörren och nya planer för valpar och resor finns.

Sen kan jag bara ödmjukt gratta SHCH Copper´s War Of Roses till att för tredje året i rad vara Årets Irländare i England, nu med 43 CC–och allra senast Gruppvinst på LKA, en hund som är One in a million!

Och lite härliga vinter bilder att njuta av.