Det var evigheter sen jag uppdaterade, framförallt beror det på Coronatider, vi har alltså inte gjort något speciellt, inga resor, inga tävlingar.

Allt är dock bara bra hos oss i Asketorp, hundarna misstycker inte att livet mest består av promenader i skog och mark.Vi har som vanligt haft en torr torr sommar och svampen har inte dykt upp ännu men vi lever på hoppet om regn och tillväxt.

Valpar är det äntligen på gång, se valpkullar , det ska bli roligt med smått äntligen.

Sista helgen i Augusti var vi i alla fall på en långhelg på Gotland , Magda och Moltaz var årets utvalda och dom kan nu allt om ringmurar, raukar, botaniska trädgårdar, Visby och hav.

Det har ju kommit igång lite med utställningar ute i Europa, inga stora anmälnings siffror men kul ändå att få resultat från Slovenien där unga Coppers Precious Gift blivit CH, hon var 2019 års vinstrikaste juniortik i Italien sen tidigare, röntgad med A höfter. Ägare Alessa Corradini.

Split summershow innebar tre dagars vinst i juniorklassen och därmed JCH till Copper´s Gotta Be Me oxå han röntgad A. Ägare Mariarosaria Mazzuca.

Jag har tagit upp min gamla hobby med att knåda lerhundar så det har blivit ett par ”kullar” under våren. Ny omgång på g  med lite olika lerar och till Jul hoppas jag kunna ha lite lersettrar till försäljning igen.

 

 

Här ett klipp ur ISF bladet med en presentation av Kennel Copper.

Det blir ju tyvärr inget Stora Stockholm i December , man får se tillbaks på fina minnen istället och sen se framåt, Corona kommer nog fortsätta ställa till problem även nästa år men kanske kan vi få en utomhus säsong 2021 i alla fall. ISF Östergötland/Värmland gör ju en Corona anpassad utställning nu den 19/9 i Kristinehamn, dags att ta ut lite unga hundar som ju inte haft en chans i år. På bilden unge Gottfrid/ Copper´s Born Among The Roses.

Wilbur /Glimmer Nobless Copper Sky ( SEV-18 Copper´s Riddarsporre x CIE CIB MultiCh Copper´s Magic Glimmer) är oxå röntgad med A höfter och står till avel. Klass vinst SKK med CK ..sen blev det corona..

 

Ta nu väl hand om er alla och jag återkommer när valparna är födda och med mera valp planer fra

Och så kan man ju drömma om att kunna resa  snart igen…