Gotland underbara ö! En långhelg med bästa grannen och bara två hundar, far och son Gilbert och Moltaz. Jag hade bokat boende tidigt och vi hamnade nästan i paradiset, en minut från Botaniska trädgården, strandpromenaden och fem minuters promenad så var vi i Visbys kärna. Det känns nästan som att åka utomlands så annorlunda är det än den östgötska skogen 

Hundar välkomna överallt dessutom. Lördagen dömde Laura Cox från Irland de röda och unge Herr Moltaz fixade BIM med fina Fairhaven Electra som BIR. Gilbert 3BH.

Nöjda med det gjorde vi sen Krusmyntagården, kryddförrådet påfyllt.Vi fortsatte till underbara rauken Jungfrun, strandpromenad, hundarna fick bada och det behövdes i värmen.Åter mot Visby och god mat på trevlig restaurang, ljummen kväll och det är kul att bara sitta och titta på folk. 

Söndagen dömde hans Almgren, Moltaz 2BH med RCacib som blir ett Cacib, snabbt iväg för mer promenad, sightseeing, vi hittade en underbar plats, Kovik, ett gammalt fiskeläge. Söta kor fanns det också.

Lunch med Karlsöarna i blickfånget. Sen var det dags för färjan och hemåt igen