Vi ser nu fram emot jul och trevligt besök och tror vi till och med kan hoppas på en vit Jul i år. Husets alla fyrbeningar mår bara bra och till alla de röda har det kommit in en mycket kortbent och  nästan otäckt charmig liten Fröken..Olivia eller snyggnamnet Manaca´s Brilliant Cover. Jag har haft en B&T liten på min önskelista länge och nu är hon här min alldeles egen julklapp.

Nya utmaningar väntar med viltspår och nya tax bekantskaper men självklart kommer de röda alltid vara min prio ett.  I Sverige har det ju inte hänt så himla mycket i covid tider tyvärr. På utställningsfronten tror jag att jag kan stoltsera med Årets ISF Irländare hane men mer om det när ISF publicerar  listor.Vet att ungdomarna oxå har fina placeringar.

I England har det däremot kommit igång med många utställningar och jag är jätteglad och stolt över Top brood bitch  Our Dogs , nämligen Copper´s Comin Up Roses for Gwendariff.

Copper´s Welcome To The party at Alolfrana debuterade på LKA SHCH med att bli BOB puppy!! (24) valpar..

Här fyra månader och nyanländ;=))

Min älskade Muscot/ Copper´s Magiska Under i sin himmel kan glädja sig åt fortsatta framgångar med 2 nya SHCH i UK Lynwood Abracadabra och Teleri Indian Summer och fler som vunnit CC under året.

Italien har ge en CIE CH Copper´d Precious Gift och Montenegro och Kossovo CH Copper´s Gotta Be Me.

Här hemma hoppas vi på trampet av småtassar framåt våren men det återkommer jag till när det händer nåt.

Under tiden ska kanske Lillemor / Copper´s Splash Splash Splash få visa upp sig , hon börjar bli en vuxen flicka och inte en snorunge.

Avslutar med en i mina ögon underbar bild av SHCH Copper´s War Of Roses fantastiske Arthur, photo Aemelia Siddle.