Dags att summera året och se fram emot ett nytt.

Traditionsenligt var det Stora Stockholm i December, en favorit utställning och årets blev inget undantag. Domare Knut Sigurd Wilberg UK/Norge en alltid lika positiv domare som skriver fantastiska kritiker. Min Gilbert/ C Riddarsporre la ännu en SEV-22 titel till sitt namn, 2018 sist, 2019 vann hans son och sen kom covid så det var extra kul att han fortfarande är lika glad och showig i ringen. BIR denna gång till Madde och fina Pippi, stort grattis!

Wilbur/ Glimmer Nobless Copper Sky 3 BH, Magda/ C Winter Rose 4 öppen med CK, C Splash Splash Splash EX liksom sin syster C Bossy Boots EX första gången i öppen. En uppfödargrupp tog vi in och vann med men avstod från att vänta in stora ringen.

SKK Växjö missade vi tyvärr på grund av kennelhosta som vi fick med hem från en härlig vecka i England. Syster Lotta och jag tog bilen och passade på att leverera valp till England. Lång resa är det men gick ovanligt bra den här gången, dit via Calais-Dover, hem Newcastle -Amsterdam och där får man numera ta med hunden i hytten vilket gör att det känns så mycket bättre.

Vi hann med massor som vanligt, havet, underbara städer, pubar , vänner, utställning och bäst av allt Yorkshire moors där vi hade turen att faktiskt hamna mitt i fågeljakten och boende på Englands högst och ensligast belägna Pub, the Tan Hill In. På bilden i bakgrunden.

Grouse överallt !

Shoppande hundar och här är Linus fortfarande med oss på väg till sitt nya hem.

Cotswold och ljuvliga Burton on The Water

Som vanligt hundar välkomna överallt,med oss var Tintin ,Olivia och Magda tripp trapp trull gänget.

Här hemma växer liten Alba / C A Girl Worth Waiting For och ser trevlig ut liksom syskon som skickar fina bilder och nyheter.

Och roliga nyheter från England att för andra året i rad är Copper´s Comin Up Roses for Gwerndariff Top Brood  och SHCH Copper´s War Of Roses Top Sire!

Valpar planeras till 2023 , uppdatering kommer understundom. Lite uppdatering finns oxå under Hundar/ Skryt..