Äntligen en kull i huset, stolt mamma Molly/ Gwendariff Gift To Coppers och pappa SEJV-18 SV-19 Dubliner Waterproof/Moltaz. Valparna föddes 26/9 alla är tingade, sex gossar och tre flickebarn.

 

 

Den 19/9 var vi  ISF Östergötland medarrangörer av ISF utställning och solen sken på kanonplatsen Herrgårdsparken Kristinehamn, där planerar vi för fler utställningar under 2021. Det var så roligt att se glada ansikten och glada hundar igen. Tack ni som kom!

Min lilla ryska Jetsetter Trust No One Coppers /Dicte,  som bara hade varit hos mig i 2 dagar var jätteduktig och vann valpklassen för tikarna, alldeles för tunn efter 4 dagars lång transport från Moskva, men sen dess har hon ätit upp sig!!!

Unge Gottfrid/ Copper´s Born Among The Roses debuterade i juniorklass och utan nån som helst träning stod han som en klippa…vann klassen och slutade 3BH.

Sen blev jag så glad av att se Copper´s Pure Magic/Filuren som jag inte sett sen valp, han är en 9 år gammal välgående grabb som dagarna efter  var och röntgade sina höfter med AA resultat!!! Magic kullen är en härlig kull, frisk och fin.

Nu är det bara svampen som saknas, löven faller , vi promenerar och hittar leriga diken och en och annan kardborre. Mera bilder på valparna kommer självklart framöver.