Nu kvittrar det i träden och takdropp och första tussilagon hittad, jo jag vet , det kommer bakslag men det har vänt helt klart.Huset väntar smått i slutet av mars och det blir efterlängtade valpar.En omparning av Anna X Moltaz ,gjord tidigare med så trevligt resultat så jag valde att göra om kombinationen.Jag planerar en kull till under vår/sommar men mer om den när det är parat och klart.

Jag har ju sparat Alba/ Copper´s A Girl Worth Waiting For  från förra kullen .Här nytagna bilder på den lilla damen.

En ny grabb finns det oxå här hemma, Caemgen Knock On Wood / Glader som jag deläger med Sjoerd Jobse som fött upp honom.Han gör skäl för sitt namn och vi hoppas på mycket roligt framöver. Han ger mig tillkbaks en del gamla favoriter tillsammans med outcross som kan vara användbart.

I övrigt har ju ISF publicerat listor på tio i topp vinnande hundar.Jag glädjer mig åt Lillemor i topp men syskon högt placerade oxå, kul.

Älskade Akleja vann avels sidan bland tikar med sina fina avkommor.

Årets ShowIrländare 2022

Hanar

Glimmer Noblesse Copper Sky  4:plats           Årets ISF Irländare 3:e plats

SV-18 SV-22 Copper´s Riddarsporre 5:e plats  likaså på ISF Irländaren

Flickor

Copper´s Winter Rose 2;a plats                  liksaså 2:a plats årets ISF Irländare

Copper´s Splash Splash Splash  7:e plats

Här hemma har det ju inte varit några tävlingar ännu men jag glädjer mig åt fina resultat i Spanien för Copper´s Greatest Gift med BOB BOG CACIB för Rui Oliviera

Italien härjar INT CH Copper´s Gotta Be Me och vinner hit och dit och lägger ytterligare titlar till sitt namn.

Och Sydafrika så har Copper´s Right Here Waiting varit ute och rört på sig med 2 X BIS2 puppy .

SKK Sverige har börjat bli klara med namn på domare  och en hel del ser spännande ut, likaså ISF utställningarna kommer igång med den första i maj i Värmland.

Nu väntar Crufts, jag åker inte i år utan kommer sitta hemma och bita på naglarna och hoppas det går bra för fina släkten. Förhoppningsvis blir det en UK resa längre fram och det vore kul med några andra avstickare åt olika håll.